Wednesday, March 7, 2012

Virtyti i udhëtimit të saj të haxhit dhe ta bërë umren në Mekë të Arabisë Saudite

Virtyti i udhëtimit të saj të haxhit dhe ta bërë umren në Mekë të Arabisë Saudite
Nga Ebu Hurejra, tha ai, alejhi i-lAllahu alejhi ue sel-lem berkhutbah në mesin tonë, ai tha: "Është detyrë e haxhit tuaj, atëherë të paguajnë të varfrit (pelegrinazhi)." \
Pastaj ka një thënie: "A për çdo vit, oi Dërguari i Allahut?" Atëherë ai ishte i heshtur deri sa personi i thuhet tri herë, pastaj alejhi i-lAllahu alejhi ue sel-lem tha: "Nëse unë them po, padyshim do të bëhet një detyrim dhe ju me siguri nuk do të jetë në gjendje të (bëni atë). "

 
Pastaj ai tha: "Le mua si unë ju lejojnë. Me siguri që shkatërroi njerëzit para se të është një shumë për të kërkuar dhe shumë dakord me Profetin e tyre. Në qoftë se unë urdhëroi diçka për ju, pastaj laksanakanlah aq sa ju. Dhe në qoftë se unë ndaloj diçka, atëherë largohen. "
Dhe Fëmijëria Slave Haxhi, Haji Për Grave
Aftësia mund të realizohet me shëndet të mirë dhe të ketë diçka të bukur për të shkuar larg, më shumë të nevojave të saj dhe nevojat e familjarëve të tij, si dhe të sigurtë në udhëtimet e tij.
Disyaratkannya shëndetshme, bazuar në hadithin e Ibn Abasi se nje grua e Khats'am tha: "O i Dërguari i Allahut, babai vërtet im kishte qenë i detyruar për të bërë haxhin, ndërsa ai ishte njerëz shumë të vjetër të cilët nuk mund të përballojë për t'u ulur në të automjetit, në qoftë se unë mund të menghajikannya?"

 
Ai tha: "Hajikanlah atë." Sa për të pasur diçka shumë përtej nevojave të tij dhe nevojat e familjarëve të tij, bazuar në fjalët e lem selam e sallallahu alejhi selam: "Është e mjaftueshme që një mëkatar se ai ishte i humbur ngarkim të tij."
Siguria e kërkuar, sepse pa siguri kërkon që Haxhi është një e rrezikshme dhe kjo është sheriati duhet të eliminohen.Shtegtimi për gratë: Në qoftë se kushtet janë plotësuar në aftësinë e një gruaje, atëherë ai duhet të shkojnë për haxh plotësisht si burrat.

 
Është vetëm se ka kërkesa shtesë që duhet të shoqëruar nga një burrë ose një mahram. Nëse ai nuk ka marrë atë, ai e quajti jo të përballojë.
Miqat (Ose Places kohore të përcaktuara)
Çdo person duhet të kryejnë haxhin dhe umren pelegrinazh kombinuar, ose umrahnya bëhet së pari për shkak se ai nuk kishte sjellë kurban kafshët dhe këtë tamattu pelegrinazh ', ose' umrahnya së bashku me pelegrinazhin sepse ai solli kafshët për sakrificë, dhe kjo është qiran-Haxh.
Ose ndonjë punë që ai e bëri, ai kishte ndjekur udhëzimet e sallallahu alejhi selam selam lem, edhe pse tamattu 'më i madh se qiran, siç e kemi shpjeguar.
Tjetra ne kemi nevojë të dimë se dikush është në ifrad qiran pelegrinazhit apo që nuk bartin kafshë duhet të therur për ta edhe pse bertahallul e ihramnya kur vij qark dhe sa'i.
Ata nganjëherë nuk gjeni kohë të mjaftueshme për bertahallul e ihramnya, pastaj të fillojë ritualet e Haxhit para wukuf në 'Arafat përfunduar. Prandaj, njerëzit që berihram për haxh dhe qiran nuk ifrad sjellin kafshët e kurban mund të mbetet berihram nuk bertahallul e ihramnya përveç pas hedhur Aqabah Jumrah 'në ditën e një-Nahr simbolit 10 Dhul Hixhe) nëse nuk është koha për bertahallul dhe berihram kthehen për haxh mjaftueshme.

Merrni Manasik Hajimu Prej meje Natyra e Haxhit e Profetit salallahu alejhi ue selam)
Imam Muslimi transmeton nga Xhafer sanadnya bin Muhamed e atit të tij ai tha: "Ne e morëm për të përmbushur Ja-birrë bin 'Abdilah, ai pyeti për njerëzit që erdhën, erdhi deri tek unë, unë thashë:" Unë jam Ali Muhamed bin' bin Husain '. Pastaj ai drejtoi dorën e tij në kokën time, që të zhvishet dhe luarku veshje të brendshme ime, dhe të vënë dorën në mes thithat e mia, ndërsa unë isha në atë moment është një fëmijë të rinj të rritur.
Ai tha: 'Mirë se vini, o bir i vëllait tim, kërkoni çfarë të doni. "Unë e pyeta atë, ai kishte qenë i verbër në atë kohë. Koha për lutje erdhi, ai qëndroi me diselimutkan Veshje (trup), e çdo veshje ajo do ta vërë mbi supe, e përfundon larg përsëri për shkak veshje shumë pak, ndërsa ajo vihet në rrobat e saj prej druri shall varur, ai na çojë Pasi që kam thënë,
"Më tregoni për pelegrinazhin Profetit alejhi lem selam selam." Ai gjithashtu la të kuptohet me nëntë gishta, dhe tha: 'Vërtet i Dërguari i Allahut laihi wa selam ka jetuar (në Medine), nuk shkojnë në haxh për nëntë vjet, pastaj në vitin e dhjetë u njoftua për halayak se e Profetit alejhi ve sel-lem do të shkoj në Haxh.
Haxhi-Suneti SunetiBath kur ihram: Bazuar në ibn Zejd hadithit Thabit se ai e pa të sallallahu alejhi Profetit alejhi ue selam pastaj ndërroi rrobat e tij për një ihram dush.
Parfum veshur në trup përpara ihram: bazuar në hadithet e Aishja tha: "Unë kurrë nuk i dha aromat Profetit alejhi alejhi ue selam për të ihramnya para tahallulnya berihram dhe të vij qark Qaben para."

 
Berihram me rroba ihram (ose lart ose poshtë), e cila është e bardhë me hadithin e Ibn 'Abbas, tha ai, "e-lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem u largua nga Medina pasi krehje flokët e tij dhe vihet në vaj, atëherë ai dhe shoku i tij i veshur me kënaqësi' dhe izar (leckë ihram të lartë dhe nga poshtë). Disunnahkannya bardhë
bazuar në hadithin e Ibn 'Abbasi, se e-lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem tha: "Vishni rroba të bardha, rroba të bardha me të vërtetë janë rrobat më të mira dhe kafankanlah ato prej jush që vdiq bashkë me të." Namazi në Aqiq e luginën e për njerëzit qënëpërmjet saj. Bazuar në hadithin e Umerit, ai tha: "E kam dëgjuar të lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem ka thënë në luginën e Aqiq:" Natën e kaluar, i Dërguari ka ardhur për Zotin tim dhe tha: "namazin në këtë luginë të bekuar dhe thuaj (ndërmend) umren në haxh. "
Shtyllat, të Shtyllat e haxhit, gjërat që kërkohen në Haxh
Bazuar edhe në hadith eth-Tha-i, ai tha: "Unë shkova tek i Dërguari i Allahut alejhi lem selam selam, kur ai doli në Muzdalifah për t'u lutur, e pyeta:" i Dërguari i Allahut, unë vij nga një Thaya binjak malor, unë do të bëhen një tungganganku dobët , dhe unë gjithashtu kanë qenë të rraskapitur, nga Perëndia që unë nuk jam duke i lënë një mal një, por unë u ndal atje, në qoftë se kam marrë haxhin? "

 
Ai u përgjigj. "Ata të cilët ndjekin të na luten (në Muzdalifah) dhe të qëndrojë me ne deri ne u larguam, dhe para se ai me të vërtetë ka wukuf në Arafatit në natën ose ditën, Haxhi ka qenë i përsosur dhe ai ka hequr papastërtitë". .
Qëndro në Muzdalifah deri në agim dhe lutuni Shubuh atje, nga fjalët që ai tha s Gallery Urua në hadith: "Kushdo që ndjek lutjet tona (në Muzdalifah), atëherë qëndrojnë me ne deri ne u larguam, dhe para se ai me të vërtetë ka wukuf në 'Arafatit në natën ose ditën, Haxhi ka qenë i përsosur dhe ai ka hequr papastërtitë ".

Gjërat që e ndaluar Kur ihram
Paligjshme për një person që ka berihram nuk e mëposhtme: veshin rroba që është sewn. Bazuar në hadithin e Ibn 'Umerit: "Ky njeri e pyeti:" i Dërguari i Allahut, çfarë veshje duhet të vishen nga njerëz të cilët berihram' Ai tha: 'Nuk lejohet të veshin rroba, shall, pantallona, ​​kapele dhe këpucë, përveç ndonjërit që ka nuk sandale,? ai mund të përdorni këpucë, por ai duhet të prerë pjesën e poshtme të kyçin e këmbës. Dhe nuk duhet të veshin rroba dhe u përhap me vaj luftërave Za'faran. '"

 
Për njerëzit që nuk kanë rroba përveç tij pantallona dhe këpucë u është dhënë heqja dorë veshin pantallona dhe këpucë të pa prerë, duke u bazuar në hadithin e Ibn 'Abbas, ai tha: "E kam dëgjuar të sallallahu alejhi alejhi ue selam berkhutbah në' Arafatit,

 
"Ata të cilët nuk kanë pantofla ai duhet të vënë në këpucët e tij dhe ata që nuk kanë izar (pëlhurë ihram), ai duhet të veshin pantallona, ​​për ata që berihram. '". Shut fytyrën tuaj dhe të dy duart për një grua. Bazuar në hadithin e Ibn 'Umerit që e-lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem ka thënë: "Për gratë që nuk janë të lejuara të veshin nikabin berihram (mbulojë front / veli) dhe doreza." Ai duhet të mbyllur fytyrën e tij, nëse ka njerëz që kanë kaluar nga, bazuar në Hishamit hadithit ibn Urua nga Fatima bint el-Mundhir, ai tha: "Ne të mbuluar fytyrën tonë, ndërsa ne ishim së bashku ne berihram dhe Esma bint Ebi Bekr s Gallery el-Sidik."
Gjërat që anullon Haxhi, punët e Qytetit të Ndaluar Haram Dytë, në digës Llojet Haxhi
Dy qytetet e shenjta të këtij ndalimi është një shpallje që vjen nga Allahut subhanehu ue te Profeti dhe i Dërguari i Tij, mund lutjet dhe përshëndetjet gjithmonë tercurahkan për të dy.
 
Në qoftë se të dy qytetet quajtur haram, atëherë ata janë Meka dhe Medina. Nuk duhet të jetë syar'i haram absolutizojmë fjalë, përveç këtyre dy qyteteve, nuk duhet të ndaluar fjalën në syar'i absolutizojmë për xhaminë Aksa, e as për Mesxhid Ibrahim al-Khalil, që nga shpallja quhet haram përveç Mekës dhe Medines.
Kjo është një përcaktim ligjor, arsyeja njerëzore nuk ka asnjë rol në këtë drejtim. Në dy prej këtyre haram ndaluar disa gjëra, nëse dikush jeton në qytet ai nuk duhet të bëni gjëra që janë të ndaluara apo njerëz që vijnë për të vizituar për të kryer haxhin ose umren, ose për qëllime të tjera.
 
Gjërat që janë të ndaluara si vijon: kafshët e gjuetisë dhe zogjtë, ndjekje ose të ndihmojë për të bërë atë.
Prerjes së pemëve dhe rast me gjemba, por shumë e nevojshme dhe e jashtëzakonshme. Mbante një armë. Gjetjet në terren ringjallet mallrave të ndaluar për njerëz të Mekës pelegrinazhit. Sa për ata që jetojnë, ku ai mund të vini ta merrni, dhe pastaj shpallë atë. Dallimi në mes njerëzve që pelegrinazhi për njerëzit që jetojnë atje qartë.
U m r a h
Ta bërë umren Profetit alejhi alejhi ue selam 'Katër herë në katër vjet, ai kurrë nuk përmbushen më shumë se një ta bërë umren në një udhëtim. Kjo nuk ishte bërë nga njerëz që ishin me të nga Sahabët.\Kurrë nuk është raportuar se një prej tyre menjamak dy ta bërë umren në një udhëtim, ose në kohën e lem selam e sallallahu alejhi selam ishte gjallë dhe pas vdekjes së tij. Përveç Aishen kur menstruacionet në haxh me sallallahu alejhi selam selam lem, ai urdhëroi Aishen, "the vëllazërve Abdurrahman ibn Ebi Bekr, për të shoqëruar Aishen për të Tan'im, për të berihram për ta bërë umren. Për umren Aisha menduar se ai u bashkua me pelegrinazhi u anullua, ajo qante, pastaj e lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem mengibur lejojnë ta bërë umren prapa saj.
Umren është bërë nga 'Aisha është posaçërisht për Aishen me propozim që ajo kurrë nuk është i njohur për çdo një prej mikut të tij, të dy burrat dhe gratë, të cilët kryejnë umren, pas Haxhit nga Tan'im, si Aishja bëri punën së.
Vizita fetare në qytetin e Medine Al-Munawwarah 
Nga Ebu anhu Hurejre Allahut, ai deklaroi se ky hadith është vazhduar të lem selam e sallallahu alejhi selam: "Ata nuk duhet të udhëtojnë, përveç në tri xhami: në xhaminë e shenjtë masjidku kjo, dhe xhaminë Aksa." Nga Ebu anhu Hurejre Allahut, tha ai, "i-lAllahu alejhi alejhi ve sel-lem ka thënë:" Namazi në masjidku është më e mirë se një mijë namazeve në xhamitë tjera përveç xhamisë së shenjtë. "

 
Virtyt të veçantë poseduar nga Xhamia e Pejgamberit bujar-së, Mesxhid Xhamisë Aksa dhe lavdia e Allahut subhanehu ve për tri pikat e forta të kësaj xhamie dhe u lut për faljen në atë se gjetkë. Kushdo që vjen do të vizitojë Xhaminë e Profetit duhet të vijnë për të marrë një shpërblim dhe të përmbushin thirrjen e lem selam e sallallahu alejhi selam i cili ka mbështetur për vizitë dhe vizita fetare Xhaminë e Profetit.

 
Jo-Adab Adab cila është e përkushtuar në këtë tre xhamisë së xhamive të tjera, por një konfuzion që mund të ndodhë në disa njerëz, ata përfundimisht set-Adab Adab specifik në xhaminë e Profetit. Ky konfuzion kurrë nuk do të kishte ndodhur nëse Profeti nuk fisnike varrosur në xhami.
Në mënyrë që për këtë çështje të qartë për myslimanët kur ai erdhi në Medine dhe të kërkuar për të vizituar Xhaminë e Profetit, ne do të sjellë Adab vizitë Adab-fetare të kësaj xhamie:
Burimi: http://almanhaj.or.id

Pesë arsye të mira për të rezervoni një dhomë hoteli gjatë Haxhit dhe umren udhëtim në Arabinë Saudite në Agoda.

Pesë arsye të mira të rezervoni një dhomë hoteli gjatë Haxhit dhe umren udhëtime për qytetet e Mekës, Medinës, Jeddah dhe qytete të tjera në Arabinë Saudite me Agoda klikoni mbi reklama në anën e majtë (djathtas) ose në fund të këtij neni ose në një blog të tillë aetikel listuara më poshtë janë:


 
Më shumë se 170,000 hotele nëpër botë - më tepër janë shtuar çdo ditë
 
Besuar nga më shumë se 4.000.000 konsumatorë të kënaqur
 
1.2 milion + hotel shqyrtim Agoda klientët çdo vit
 
Më shumë se 1.000 netë pa çliruar çdo ditë me pikë shpërblim
 
Me disponueshmërinë në më shumë se 22.000 qytete në mbarë botën
12 Hotele gjetur në Mekë Qendra e Qytetit, 12 Available

 
iUSD 293për një natë Moevenpick Hotel dhe qëndrimit Haxheri Tower MekkeAbraj Bait Al e mbretit Abdul Aziz P.O. Gate Box 17 700, Meka / Makkah 8.1based Sporte 21 955 në 86 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraE vendosur në zemër të fesë së Mekës, 5-star hotel luksoz që ofron dhoma elegante, apartamente dhe apartamente banimi, i projektuar posaçërisht për të ftuar për ...Ky vend është i afërt për të, pazar Haram dhe ngrënie. Hoteli është i pajisur me një sistem të shëndoshë që mund të dëgjoni Azan dhe lutje nga Xhamisë së Madhe ...Zahrul, Malajzia 9 shkurt, 2012


 
iUSD 547për një natë Meke Hilton KullatPO Box 844, Meka / Makkah Sporte 8.5based më 66 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraMe 599 dhoma, kjo pronë i ka të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që ju do të presim nga një hotel 4 yje. Guests do të gjeni një DVD / CD, lojtar aneks kuzhine film, në pritje in ..Mëngjesi rezerva janë të vërteta dhe të mahnitshme ...Abdulnasser, Katar 27 dhjetor 2011


 
iUSD 1067Raffles Makkah Pallati natënP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Meka / Makkah 21 955 Madh 9.5based më 7 shqyrtime

  
Hotel Area: Downtown Meka Wi-FiSecila nga 209 dhomat në 5-star hotel ka një objekteve të mirë superiore. Çdo dhomë në hotel ofron mysafirët ajer te kondicionuar, Dhoma Jo duhanit, bathrobes. Dyqan kafeje, ...shumë e re dhe kjo është shtatë yjet dhe unë rekomandoj të gjithë që dëshiron të shkojë në ommra për të marrë vetëm një hotel në këtë ...Ahmed, Emiratet e Bashkuara Arabe Jan 15, 2012


 
iUSD 53për një natë Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Rruga Al Hafayer POBox 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 6.0based mbi mesataren në 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga hotelet 381 guestrooms, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në Mysafirë pikiran.Para do të gjeni Televizioni, dhoma Jo Smoking, minibar pritjes në çdo ...

 
iUSD 293për një natë Hilton Hotel MekkePO Box 844, Meka / Makkah Sporte 8.9based më 21 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një tavolinë, tharëse flokësh, në shtëpi filma, si dhe pajisje të tjera. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime përfshijnë objektet takim, dyqane, ...shërbim dhe vetëm para një Ka 'bah ...Syafuan, Indonezia 21 shkurt 2012


 
iUSD 154për një natë Bardhë Palace HotelAl Shamia, Meka / Makkah 2.0based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë përfshira në të gjitha dhomat, TV dush dush, të veçantë dhe, Vaskë mini bar. Lavanderi / pastrim i thatë, dyqan, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni ...

 
iUSD 347për një natë Mekke Royal Clock Tower Një Hotel FairmontMbreti Abdul Aziz Endowment, Meka / Makkah Sporte 8.4based më 15 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë hekurosje bordet, tharëse flokësh, në dhomë të sigurt, tavolinë në çdo dhomë. , Restorant lavanderi shërbim / pastrim kimik, 24 orë shërbim dhomë janë disa shtesë ...shuplakë e madhe, pamje Qabja ishte e bukur ...Reem, Kuvajti Jan 17, 2012


 
iUSD 203për një natë Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Meka / Makkah, mesatarisht. 5.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraÇdo gjë për të bërë hotel është përqëndruar rreth përvojës mysafir, duke siguruar rehati dhe relaksimit. Al Hotel rezervime Shohada në Mekë / Makkah thjeshtë nëpërmjet të sigurtë tonë ...

 
iUSD 1333për një natë Al Maqam Strehimi Center HotelAjyad Street, Meka / Makkah 3.7based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një dush, kafe / çaj, satelit / kabllo TV, depozitave kuti të sigurisë dhe objekteve të tjera. Për rehati dhe komoditet të ftuar, ju do të gjeni edhe lavanderi ...

 
iUSD 24për një natë Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 3.8based marrë më 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni satelit / kabllo TV, mini bar, ajer te kondicionuar. Për të bërë të ftuarit të ndihen më të plotë, Meka / Makkah hotel ofron një qendër biznesi, ...

 
iUSD 227per Dar Al nate Eiman Royal HotelAjyad Street, Meka / Makkah Sporte 8.4based më 19 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTavolinë, në bar dhome, mini, tharëse flokësh janë ndër lehtësitë ftuarit do të gjeni në çdo dhomë. Hoteli krenohet me një shërbim restorant, Lavanderi / Pastrim kimik, ruajë, si pjesë e ...Shumë clost në Haram, shërbim, shumë vende të ushqimit dhe dyqane ...Hajtham, Kanada 13 dhjetor 2011


 
iUSD 293për një natë Al Merve Rayhaan nga Rotana Hotel MekkeAbraj Bait Al, Ajyad Street, Meka / Makkah Very Good 7.9based më 20 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraFeatured në çdo dhomë, në mesin e pajisje të tjera, tharëse flokësh, hekurosje e Bordit, tavolinë, bathrobes. Karakteristika të tjera në hotel të përfshijë shërbimin e restorant, Lavanderi / pastrim kimik, 24 orë ...

10 hotele janë gjetur pranë Xhamisë El-Mesxhid el-Haram (brenda 1 km), 10 Available

 
iUSD 1067Raffles Makkah Pallati natënP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Meka / Makkah 21 955 (0.26 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Great 9.5based më 7 shqyrtime

  
Hotel Area: Downtown Meka Wi-FiSecila nga 209 dhomat në 5-star hotel ka një objekteve të mirë superiore. Çdo dhomë në hotel ofron mysafirët ajer te kondicionuar, Dhoma Jo duhanit, bathrobes. Dyqan kafeje, ...shumë e re dhe kjo është shtatë yjet dhe unë rekomandoj të gjithë që dëshiron të shkojë në ommra për të marrë vetëm një hotel në këtë ...Ahmed, Emiratet e Bashkuara Arabe Jan 15, 2012


 
iUSD 293për një natë Hilton Hotel MekkePO Box 844, Meka / Makkah (0.27 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.9based on 21 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një tavolinë, tharëse flokësh, në shtëpi filma, si dhe pajisje të tjera. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime përfshijnë objektet takim, dyqane, ...shërbim dhe vetëm para një Ka 'bah ...Syafuan, Indonezia 21 shkurt 2012


 
iUSD 227per Dar Al nate Eiman Royal HotelAjyad Street, Meka / Makkah (0.28 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Sporte 8.4based më 19 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTavolinë, në bar dhome, mini, tharëse flokësh janë ndër lehtësitë ftuarit do të gjeni në çdo dhomë. Hoteli krenohet me një shërbim restorant, Lavanderi / Pastrim kimik, ruajë, si pjesë e ...Shumë clost në Haram, shërbim, shumë vende të ushqimit dhe dyqane ...Hajtham, Kanada 13 dhjetor 2011


 
iUSD 1333për një natë Al Maqam Strehimi Center HotelAjyad Street, Meka / Makkah (0.31 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Pranueshëm 3.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një dush, kafe / çaj, satelit / kabllo TV, depozitave kuti të sigurisë dhe objekteve të tjera. Për rehati dhe komoditet të ftuar, ju do të gjeni edhe lavanderi ...

 
iUSD 293për një natë Moevenpick Hotel dhe qëndrimit Haxheri Tower MekkeAbraj Bait Al e mbretit Abdul Aziz P.O. Gate Box 17 700, Meka / Makkah 21 955 (0.32 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.1based on 86 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraE vendosur në zemër të fesë së Mekës, 5-star hotel luksoz që ofron dhoma elegante, apartamente dhe apartamente banimi, i projektuar posaçërisht për të ftuar për ...Ky vend është i afërt për të, pazar Haram dhe ngrënie. Hoteli është i pajisur me një sistem të shëndoshë që mund të dëgjoni Azan dhe lutje nga Xhamisë së Madhe ...Zahrul, Malajzia 9 shkurt, 2012


 
iUSD 347për një natë Mekke Royal Clock Tower Një Hotel FairmontMbreti Abdul Aziz Endowment, Meka / Makkah (0.33 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Sporte 8.4based më 15 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë hekurosje bordet, tharëse flokësh, në dhomë të sigurt, tavolinë në çdo dhomë. , Restorant lavanderi shërbim / pastrim kimik, 24 orë shërbim dhomë janë disa shtesë ...shuplakë e madhe, pamje Qabja ishte e bukur ...Reem, Kuvajti Jan 17, 2012


 
iUSD 293për një natë Al Merve Rayhaan nga Rotana Hotel MekkeAbraj Bait Al, Ajyad Street, Meka / Makkah (0.33 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Very Good 7.9based më 20 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraFeatured në çdo dhomë, në mesin e pajisje të tjera, tharëse flokësh, hekurosje e Bordit, tavolinë, bathrobes. Karakteristika të tjera në hotel të përfshijë shërbimin e restorant, Lavanderi / pastrim kimik, 24 orë ...

 
iUSD 547për një natë Meke Hilton KullatPO Box 844, Meka / Makkah (0.38 milje nga Al-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.5based on 66 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraMe 599 dhoma, kjo pronë i ka të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që ju do të presim nga një hotel 4 yje. Guests do të gjeni një DVD / CD, lojtar aneks kuzhine film, në pritje in ..Mëngjesi rezerva janë të vërteta dhe të mahnitshme ...Abdulnasser, Katar 27 dhjetor 2011


 
iUSD 154për një natë Bardhë Palace HotelAl Shamia, Meka / Makkah (0.69 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Pranueshëm 2.0based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë përfshira në të gjitha dhomat, TV dush dush, të veçantë dhe, Vaskë mini bar. Lavanderi / pastrim i thatë, dyqan, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni ...

 
iUSD 203për një natë Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Meka / Makkah., (0.83 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) mbi mesataren 5.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraÇdo gjë për të bërë hotel është përqëndruar rreth përvojës mysafir, duke siguruar rehati dhe relaksimit. Al Hotel rezervime Shohada në Mekë / Makkah thjeshtë nëpërmjet të sigurtë tonë.
21 Hotelet gjenden në Medine / Medina, 1 Available

 
iUSD 240për një natë Hilton MedineMbreti Fahd Road P.O. Al Madina Box Mounawara 3939, Medina / Medina Very Good 8.0based më 10 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni të gjitha objektet më të mira në secilin nga 340 dhoma në hotel 3 yje. Çdo dhomë tharëse flokësh, tavolinë, ajer te kondicionuar, gazeta e përditshme. Ajo ...Vendndodhja pranë, dhoma Nabawi rehatshme ...Zahrul, Malajzia 5 shkurt 2012


 
iUSD 107për një natë Villa në MedinëNorth Central Area, Medina, Arabia Saudite, Medina / Medina Very Good 7.7based më 12 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni Dhomat jo Pirja e duhanit, në vend të sigurt, bordi hekurosje, tavolinë. Kati i Ekzekutiv, ashensor, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të ...Rregullta e të pastra. Pranimi flet gjuhën angleze arsyeshme ...Syed, Kanada shkurt 15, 2012


 
iUSD 1813për një natë Hotel Al Medine CromWest Zona Qendrore, Medina / Medina Fun 6.6based në 3 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni tharëse flokësh, gazetë të përditshme, në dhomë të sigurt në çdo kamar.Selain pritjes dhomë, pronë në Medine / Medina ka një shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, kati ekzekutiv, i ...

 
iUSD 127për një natë Al Ansar Artë HotelPërballë xhamisë së shenjtë, Northern Zona Qendrore, Medina / Medina e re!Rishikimi vjen më shpejt
  
Hotel Area: Medina City CenterVend i përshtatshëm, një staf i përkushtuar dhe e kursit të parë objektet e bëjnë këtë hotel një të preferuar në mesin e udhëtarëve. Bëni një rezervë në Ansar Al Artë Hotel Medina / Medine lehtë ...

 
iUSD 133Medine Marriott Hotel për një natëMbreti Faisal Street, Western Provice, Medina / Medina Mirë 7.3based më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni ajer te kondicionuar, Dhomat Jo Smoking, Televizioni pritur në çdo dhomë. Restorante, dyqane, 24 orë shërbim dhome, Qendra Business janë disa nga comforts shtesë që ju do të ...

 
iUSD 160Dyar për një natë Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina e re!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion Dhomat e jo pirjen e duhanit, gazeta Daily, tharëse flokësh.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë restorant, ashensor, dhomë 24 orë ...
47 Hotele gjetur në Jeddah, 3 Available

 
iUSD 184për një natë Al Hamra Hotel Menaxhuar nga PullmanRrugë palestinez, PO Box 7375, Jeddah Mirë 7.0based më 8 komente

  
Zona Hotel: Rajonal FalastinTë përfshira në tërë shtëpinë dhoma, bordi hekurosje, dhoma jo duhanit. 24-orë shërbim në dhomë, restorantet, dyqanet janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni në Jeddah ...

 
iUSD 97për një natë Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelMbreti Khaled Shën PO Box 6582 Mekën Road, Jeddah 5.8based mbi mesataren më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterTë gjitha dhomat funksion në vend të sigurt, hekurosje e Bordit, gazetë ditore, ajer te kondicionuar dhe objekteve të tjera.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë një qendër biznesi, objektet e takimit, i ...Vendndodhja - përsosur për udhëtarët e biznesit ...Norhanirus, Malajzia 6 shkurt 2012


 
iUSD 280për një natë Jeddah Hilton HotelAl Corniche rrugë, PO Box 21 362 128 428 jeddah al Shati qarkut nga mbretëria e Arabisë Saudite, Jeddah Very Good 7.7based më 25 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah rrethinatGuests do të gjeni të gjitha objektet më të mira në secilin nga 388 dhoma në 5-yll dhomë hoteli ka një populer.Semua tavolinë, bathrobes, në shtëpi filma, dhoma jo pirjen e duhanit, si dhe ...

 
iUSD 232për një natë Radisson SAS Mbretërore Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Very Good 7.7based në 5 shqyrtime

  
Zona Hotel: Një Nahdah zonëPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion Dhomat e jo pirjen e duhanit, gazeta Daily, ac. Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim 24-orësh dhomë, ...

 
iUSD 427Palisandër Corniche Hotel për një natëCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Sporte më 8 komente

  
Zona Hotel: Te tjeraSecila nga 127 dhomat në 5-star hotel të dy kanë objekte superiore. Të përfshira në të gjitha TV dhoma, qasje në internet - pa tel, në dhomën, qasje në internet - ...

 
iUSD 267për një natë Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Fun 6.8based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontGuests do të gjeni në vend të sigurt, tavolinë, ajer te kondicionuar pritjes në çdo dhomë. Gjithashtu mund të gjenden në restorant hotel, objekteve takim, dyqane. Hoteli ofron superior ...

 
iUSD 257për një natë Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra Qarkut, Jeddah Sporte 8.3based më 8 komente

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontSecila nga 226 dhomat në këtë hotel me 5 yje të ketë të gjitha comforts dhe banjë në karakteristikat rumah.Beberapa ju do të gëzojnë jeni flokeve tharëse, Internet Access - LAN, ajrit ...

 
iUSD 147për një natë Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Very Good 8.0based më 12 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga guestrooms hotelit 292, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në karakteristikat pikiran.Beberapa ju do të gëzojnë të kondicionuar, Internet Access - LAN, ...vend shumë i përshtatshëm dhe objekteve të mira të biznesit ....David, Australi Jan 14, 2012


 
iUSD 74për një natë Golden Tulip Hotel JeddahAeroporti Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Arabia Saudite, Jeddah marre 5.0based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: AeroportiKëmbë është një pronë në qendër moderne Jeddah, lëvdatë një shumëllojshmëri e objekteve të përshtatshëm. Hoteli ka një vend ideal për turistët, të ngushtë për në plazh dhe vetëm ...

 
iUSD 547për një natë Waldorf Astoria Kasr el SharqCorniche Veriut Road, Jeddah Sporte 8.8based në 2 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterNëse në biznes ose pushime, secili prej 38 dhomave në 5-yll pronës, Astoria Waldorf Kasr Al Sharq është projektuar për të ndihmuar mysafirët pushojnë në rehati dhe dhomë gaya.Setiap qasje në internet ...

 
iUSD 213për një natë Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Very Good 7.8based më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga hotelet 124 guestrooms, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në pikiran.Untuk bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion në flokët dhomë, ...

 
iUSD 106për një natë Kuq e Detit Palace HotelMbreti Abdulaziz Road PO Box 824 21 421 Jeddah Arabia Saudite, Jeddah Mirë 7.0based më 7 shqyrtime

  
Zona Hotel: AeroportiÇfarë një hotel të mirë për përdorim si një bazë për të shqyrtuar nga Jeddah Kuq e Detit Hotel Palace, të vendosura të drejtë në zemër të qytetit? Kjo pronë është një vend ideal për shopaholics, të vendosura ...

 
iUSD 129për një natë Makarim Fshatit AnnakheelNë veri të urrejnë, Jeddah Fun 6.5based më 6 komente

  
Zona Hotel: Te tjeraÇdo dhomë dush, ballkon / tarracë, mini bar, satelit / kabllo TV.Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, dyqan, objektet takim, ...

 
iUSD 138për një natë Ramada Hotel Kontinental JeddahPalestina Street, Jeddah 21 472 Very Good 7.7based në 5 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraÇdo dhomë në hotel ofron miqve të dush, televizion, dhoma jo duhanit. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë restorante takimit, ...

 
iUSD 92Apartament per nate ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Kurejshitët Bridge Road, Fun Jeddah 6.2based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat kanë televizor, ajer te kondicionuar, hekurosje bordit. Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë ashensor, qendra biznesi, dhomë 24 orë ...

 
iUSD 240për një natë ELAF Jeddah Kuq Mall Detit HotelCorniche Road, Jeddah Sporte 8.8based më 7 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraTë gjitha dhomat kanë tharëse flokësh gazetë, të përditshme, ajer te kondicionuar, hekurosje bordit në çdo dhomë.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, takim ...

 
iUSD 79për një natë Festa Jawad Al Al AbyadPrince aferdita Rruga (Siteen Street), New Jeddah!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni satelit / kabllo TV, banjo, dhoma jo duhani, dush. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë sigurinë e ...

 
iUSD 91per Rest nate Inn Suites Hotel llohëMbreti Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraTë përfshira në të gjitha dhomat me ajër të kondicionuar dush dhe vaskë, satelit / kabllo TV. Për të bërë çdo mysafir është më i plotë, Jeddah hotel ofron, ashensor shërbim dhomë, ...

 
iUSD 67per Hotel nate suita SanamRrethe komerciale, Jeddah Great 10.0based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Te tjeraGuests do të gjeni dërrasën për hekurosje, tavolinë, tharëse flokësh pritjes në çdo dhomë. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë në ashensor hapësirës, ​​restorant 24 orë ...

 
iUSD 93për një natë Bhadur Resort JeddahObhor veri, Jeddah 3.0based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Te tjeraNuk janë televizioni, vaskë, ajër i kondicionuar në çdo dhomë të pajisur mirë hotel. Ajo përmban një restorant, Room Service, sigurisë kuti e depozitave, qendër biznesi, Jeddah ...

 
iUSD 479për një natë Park Hyatt Jeddah Marina Club dhe Spa HotelAl Hamra Qarkut, Southern Corniche, Fun Jeddah 6.7based në 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontÇdo dhomë është ajër të kondicionuar, dhoma jo duhani, tavolinë. Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim 24-orësh dhomë, dyqanet, objektet takim. Objektet për rekreacion.
info më shumë në gjuhë të tjera në një weblog shih më poshtë:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

No comments:

Post a Comment