Wednesday, March 14, 2012

Демонтажа Кебид'ахан превозника и диверзија задатак Оне науке (категорија Бид'ах у исламу)

Демонтажа Кебид'ахан превозника и диверзија задатак Оне науке (категорија Бид'ах у исламу)
Посланика Мухаммеда саллаллаху алејхи савс То је објаснио, да је Аллах Субханаху ВА теала је створио свештенство после смрти пророка и апостола.

 
Они леадетх мушкарци изгубили на упутства и да их виде истину праве вере Божје. Колико људи који су помогли са наставе и борба за њихове пропаганде.
Да ли би да је њихов утицај на друштво и народ. Тако задатак научника носилаца науке. Они морају водити религију ислама и муслимана из целог забушавати и кебид'ахан и непослушност.Они чувају га од распадања и пустошења тих ствари. Али шта су добили? Цензура, осуда терора, а многи долазе и одлазе. Били су осудили као раздељену људи, оштрење разлике у раси, клеветнички и мноштво других оптужби.
То је све ризике, од дужности носилаца знања су стекли. Они настављају да обављају задатак одржавања ове религије и људи поделе и разарања, са посвећеном наклоности за ове људе који живе под заштитом. Они зауставити јеретика и непријатеља Бога из активности прозеличког и апостазија људи, љубазно берамар нахи неправедним, и позвати људе да се клоне свих кесиирикан бертаухид, кебид'ахан и непослушност.
Бид'ах о Теравију молитве
Теравију молитва брзо, попут пилећег кљуцање на храну.Већина имама недостаје здрав разум и знање доброј намери.Било је очигледно како да се моле.
 
То је готово све молитве врши, слично молитвама људи који су опседнути, посебно када Теравију молитва. Они обављају 23 рекјата молио се у само 20 минута, уз рецитовање Сурат ал 'Ала духа или Адх.
Према свим школама, молитве не треба да буде тако, јер је он лицемер молитве, као и његове речи: ". А кад су стали на молитву, они стоје са лењости Они намеравају Рииа" у присуству људи и не помиње Бога, али само врло мало ".

 
Форма и начин Теравију молитва тако, јасно у супротности са начином Теравију молитвеном Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То и Асхаба и Салаф. Пророка саллаллаху алејхи То савс рекао. "И Држите суннахку и Суннета од четири халифа који су дали упутства, и гигитлах Држите га са вашим зубима.
Чувајте се нових ствари (бид'ах), јер сваки нови случај је иновација и свака иновација је заблуди ".
 
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао. "Молите се сви ви, као што видите ја се молим".

Разоткрију пређе Ахлул Бид'ах са црвеном између Јевреја и Нассара
О разговорима о АХЛ-ул-бид'ах, у ствари нас привлачи да испитају идеологију народа претходне историје, тако да можемо замислити их транспарентан у свим аспектима живота.
 
Особа понекад несвесно, су закључани у атмосфери мисли или карактера. Стога, морамо да погледамо на тренутак о свим предностима и извлачење од њих не погођеним распадајућих десни.

 
Претпоставља се, савети халифе Омера вреди напоменути.Он је Аллахов То анху једном рекао: "Научио сам зла (лоше) не примењује, али сам штит. Они који не знају природу зла, онда ће пасти у њој ".

 
Јевреји и Нассара, двоје људи из прошлости који би могао изградити цивилизацију и владају светом. Тако да мање или више ће бити центар других људи. Посланик има менсииалир, већина би следбеници прате Суннет (стил живота), они су у најширем смислу.

 
Посланик је рекао: Ви се заиста дешава да прате Сунна (стил живота) људи пред вама, лакат по лакат и седепа после дистанци. До када су ушли превише пит гуштер, од вас ће следити. У асхаби питали: "Ко су они о Аллахов Посланик? Да ли Јевреје и Нассара? Он је рекао, "Ко би други ако (не им)"

Демонтажа Кебид'ахан и диверзија један задатак носилац науке
Посланика саллаллаху алејхи савс То је објаснио, да је Аллах Субханаху ВА теала је створио свештенство после смрти пророка и апостола.
Они леадетх мушкарци изгубили на упутства и да их виде истину праве вере Божје. Колико људи који су помогли са наставе и борба за њихове пропаганде. Да ли би да је њихов утицај на друштво и народ.
Тако задатак научника носилаца науке. Они морају водити религију ислама и муслимана из целог забушавати и кебид'ахан и непослушност.

 
Они чувају га од распадања и пустошења тих ствари. Али шта су добили? Цензура, осуда терора, а многи долазе и одлазе.
Били су осудили као раздељену људи, оштрење разлике у раси, клеветнички и мноштво других оптужби. То је све ризике, од дужности носилаца знања су стекли. Они настављају да обављају задатак одржавања ове религије и људи поделе и разарања, са посвећеном наклоности за ове људе који живе под заштитом.

 
Они зауставити јеретика и непријатеља Бога из активности прозеличког и апостазија људи, љубазно берамар нахи неправедним, и позвати људе да се клоне свих кесиирикан бертаухид, кебид'ахан и непослушност.
Што се тиче јерес јерес Кира'ах
Фитнах (грешка: грешка) да имитира гласове каари "(људи који читају Кур'ан) и практикује у џамијама у присуству Бога је ствар која се сматрају јеретичким (додатни) у питањима богослужења да чита Куран.
У ствари је питање које је разумљиво да имитира звук каари "која би могла бити урађено у време пророка саллаллаху То алејхи ве селлем и његове другове у време анхум Аллах ', али није познато међу онима који бертакааруб (обожавање) Богу опонашајући имитирају глас пророка саллаллаху алејхи ве селлем То.
Дакле, одавде напоменути да дело није масиру '(дисиари'аткан / учио), као и став чинећи га до питања богослужења.

 
Ипак, према Каида Личност 'да је сваки случај богослужења је бид'ах диада проналасци и све иновације су заблуда. То је, у наше време то чини пуно јостлинг људи окупљених око џамије да свештеници имају принцип као горе (имитирајући звук каари "фамозну).Тако многи људи током Рамазана путују из једне земље у другу, са циљем Теравију молитве у дзамији да свештеници имају "добар" звук.

 
Покушајте да имајте на уму ово је у реду, како газе по њима Суннету Посланика у погледу забране "намерно путовао (на прослави црвеном бојом), осим на три џамије пошиљаоца харам џамију, Посланикова џамија и Масјид Ал-Акса"


Упозорење рођендан пророка саллаллаху алејхи ве селлем Према исламског серијатског
Упозорења рођења пророка саллаллаху алејхи ве селлем То је јерес за малверзације. Међу првима га је држати у Банија То Убаид ал Каддах који себе називају Фатимидс у 4. веку АХ.Они су се приписују сина 'Али бин Еби Талиб, Аллах То анху. У ствари, они су иницијатор тока психотерапије. Њихови преци су познати Дишан Ибн ал-Каддах, суоснивач Батхинииах ток у Ираку.
Уцењаци уммета, вође, и надређених је изјавио да су они били лицемери зиндик, који се појавио да сакрије неверство и исламу.
Ако постоје људи који су сведочили да су верници, а затим сведочио да нешто што се не зна, јер не постоји ништа што показује њихову веру, напротив много ствари које указују на хипокризију и кезиндикан их.

 
Љубав на Посланика саллаллаху алејхи савс То није био да буде домаћин догађаја као што рођенданску прославу, али да поштују његова наређења, потврђујући све дикабарканниа, далеко од свега што је забрањено и диперингатканниа, и не клањају осим Аллаху Свемогући са својом Серијат ' аткан.

Али крај краја Бид'ах експерата
Јеретици су забрањене из пију укусан залогај воде од стране пророка Саллаллаху алејхи То васаллам телаганиа и од кога је језеро бељи од снега и слађи од меда.Онда је заиста била истина из хадиса о Анас Аллах То анху рекао: Ресулуллах Саллаллаху То алејхи васаллам рекао: "То је стварно људи из мог уммета ће бити одбијена од језера као страног камила је одбацио (из гомиле камиле)", онда ја кажем: "Ја Аллах То је мој народ ", а затим рекао:" Сигурно не знате шта су измислили после тебе ".

 
Тако је то коначни расплет иновација експерти како у прошлости или садашњости, (Да нас Аллах заштити од нежељених кардиоваскуларних смрти као свог краја). Дакле, да ли су они свесни за јерес стручњака у сваком добу и ставите их назад на лошем месту?

Између Традиционална и клањати
Ово је веома важна тачка студија која побија површно схватање разума и знања, иновација или праксе ако би изазвао и критиковали, мислили су радили добро, они су одговорили: "То је јерес! Ако је тако, аутомобил јерес, јерес струја, и сати за јерес! "
Неки људи који добију мало науке о судској пракси се понекад осећам паметнији од сунитских свештеника и оних који прате Суннет рекавши им као порицање опомене онима који кажу да је нова добротворна организација која је то урадио док је био проглашен јеретичким да је "порекло свих ствари су могуће".Такви изрази не долази од њих, али због незнања о разлици између обичајним правилима и пракси.

Јерес и Гоод Интентионс

Када већина људи јереси, они су сматрали да њихова дела урађено са добрим намерама, није усмерен против серијатског, имао ум за исправну религију, а не имајући у јетри за јерес! Чак и неки од оних постулирао по хадису пророка саллаллаху алејхи ве селлем То. "Сигурно сви добротворна зависи од намере".
Да се ​​прошири обим путу да закључи истину о предлогу и неки од разлога зашто су га ставили, приметили смо да је дужност муслимана који жели да сазна истину које сте добили на њега и хтели да га пракса није дозвољено да користите неке од хадиса аргументи остављајући део.

 
Али оно што мора да учини је Констатујући све правне аргументе у уопште до ближе истини и много грешака. Па шта да радим ако је био међу онима који имају искуство у завршним аргументима.

Свака владајућа Ин Хелл
Фраза је свакако тачно да испоручује пророка саллаллаху алејхи ве селлем То звучи апсурдно да у главама многих људи када су изложени на њу приликом доношења или јереси. Где је неко одговорио са незадовољства: "Да ли је због овог малог иновација да сам у паклу?"

 
Да разјаснимо ово питање и одговори на ова кемусикилан можемо погледати у две тачке као што следи. Прво: један од основних вера Ахлус Сунном Вал Јама'ах је: "Ми не стави неко из стручног правца небу или у паклу". Друго: Да је Ибн Таимиииах у Фатаваниа (ИВ/484) је рекао: "Због опасности од заједничког текста облику, онда га не прогласе одређеним људима да је међу становницима пакла.


Из разлога Бид'ах

Заиста облик грешке која је довела до појаве иновације је због незнања и Суннету кииас положај и ранг, такође о стилу на арапском језику.
Незнање незнања о хадиса инцлуде сахеех ахаадеетх и лудости коришћења хадиса у исламском праву одлучности.
Где бивши подразумева губитак права, иако је њена законска основа је хадис, други утицај се не носи аутентичне хадиса, а не да се руководе њим, па чак и заменио своју позицију са аргументима које није оправдано у Серијат.
Док непознавање исламског права у одређивању кииас је генерација правника који чине дефинисати Кхалаф кииас у питањима религијске обреде и наведете га на оно што се не налази у хадису и милосрђа, али многи треба да га практикују и нико га зауставити.

Између јереси и јерес Ахлу
Свака студија је да се разумемо прошлост, он мора јасно да зна разлику између наших речи о новом проблему, наиме "То је јерес", као и наш закон да перлакуниа да је "Ахлу јерес"! Пошто закон у нову милосрђа да је јеретик, је важећи закон у складу са научним принципима и одредбама науке усул кои произлегуваат од проучавања и примене закон јасан и опипљив.
Јеретици су тако он може бити мујтахид, као што је већ поменуто. Онда иџтиходом као да нико не може се рећи да кривац као јерес. А то може бити јеретици који му је одузета глуп-као-незнање ахлу капу као јерес, али је згрешио мелалаиканниа траже знање, осим ако Аллах хоће. Можда постоје и препреке које спречавају људе који плен као јерес јереси ахлу.

Ахлул Бид'ах начин аргументујући
Свака (група) које одступају од Суннета, али он је проповедао да спроведе Суннет, мора бити такаллуф (сила сам) у потрази за аргументима да оправда своје поступке (девијација) их.

 
Јер, ако они то не ураде, (њихове акције) издвојила Сунна сама је негирао те оптужбе. Сваки учинилац јерес међу муслиманима је тврдио да је он следбеник Суннета, за разлику од других фирках фирках-мениелисихиниа-само су још није достигла степен разумевања Суннета у целини.

 
То је вероватно зато што није њихово разумевање арапске речи, а не разумеју циљеве садржане у Сунна. Или, можда и зато што је њихово разумевање у погледу познавања принципа усул.


Обавезно Кнов јерес и упозорио
Монотеизам није познато осим да остану далеко од свог противника, који је извући се, и вере неће бити реализован кецули да остану далеко од свог противника, што је куфр, онда истина неће добити осим посматрањем грешку. И то је потпуно исто као "Суннету".Онда разумевање суннета неће бити јасно, а знаци неце бити објашњено осим познавања противника каже он, "јерес". И заиста, што је био дужан по пророку саллаллаху алејхи ве селлем То у свом изреке. "
Заиста најбољи говора је Књига Аллаха (Кур'ан), и најбоље од смерница је усмеравање пророка Мухамеда саллаллаху То алејхи ве селлем, и лош као најгорем случају је да нове ствари, а свака нова је иновација , и свака јерес у ватри "

Ко је разликовање облика јереси?
Знајте да Значај језика је: "начин или пут". И нема сумње да они који прате начин живота и начин на Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То и његови сапутници су група Ахлус Суннета. За тих дана нису десило јерес.

 
Заиста различите ствари нових и других облика иновација је након времена Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То и његове другове.
На основу тога, није свако ко чита, чује предавање или испитује проблем неких књига може рећи разлику између јереси и јеретика није једноставан и лак.
Али, за људе који желе да се направи разлика између јереси и јеретика не треба да схвате две ствари. Прво: Знам Сирах Мессенгер Аллаха То алејхи ве селлем-Сунном и Суннета.Друго: Знам основе научне јереси.

Да ли Тасбех Бид'ах?

Зато, користите десну руку да преброји број перли више маинстреам него користи леву руку, ово је имплементација прате Суннет и ставио приоритет на десној страни.А € ~ Посланик саллаллаху алејхи ве селлем веома срећан стављајући то право у носи сандале, и иницира кораке у очишћења, као и друге ствари. Дакле, химна помоћу тасбех не сматра јерес у религији, јер је забрањено иновација је новина у верским питањима, док је химна само коришћењем тасбех посреднике да израчуна тачан број.
Дакле, само посредник који марјух. Међутим, над главним бројањем бројева помоћу перлица прсте.

Припрема хране на правну септембра Двадесет седам од Рајаб и Сха'бан, и Дан Ашуру Нисифу
Вечерашња двадесет седми месец Рамадхан као многи људи мислили ноћ у којој Посланик саллаллаху алејхи ве селлем у ми'рајкан од Бога.
 
То је све историјски неосноване. Сваки од којих је неоснована лаж, а све се заснивају на баатил је лаж. Иако се такви догађаји догодила у ноћи двадесет и седам, тако да ипак не мора бити за нас да буде прослава или облик обожавања, јер никада није основана од стране Посланика саллаллаху алејхи ве селлем и његове другове, али они су људска бића која највише воли да прате Суннет и спровести сиари'атниа.Како вероватно је дозвољено да успоставимо оно што никада није био тамо у време пророка саллаллаху алејхи ве селлем и другове у то време?
Дан рођења Прослава [Рођендан Пророкове] пророка
У смислу серијатског, славље није било оригинално. Ако се укључује серијатског Божије, пророка саллаллаху алејхи ве селлем То је урадио и да је рекао свој народ, а ако је то урадио и доставља га, сигурно ће се одржати серијатског, јер Аллах Субханаху ВА теала је рекао.

 
"Сигурно ми који губе Куран, и ми сигурно ће га чувати." Пошто то није случај, онда се зна да прослава није била религија Аллаха, а ако не из религије Аллаха, онда не треба клањати са Аллахом теала Субханаху ва и приближавање Њему са њом.
Однос Бид'ах и користи мурсалах
Јереси имају посебне особине, које је нешто што је намера од самог почетка од стране кривца. Они су обично--такарруб Богу применом јерес, и не одврати од њега. Веома далека могућност-за-иновација експерт за елиминацију дела, јер сматрају да је јеретички да придобије све који су га противе.
Док масхлахат мусрсхалах није намера и први и пада у оквиру пратећих објеката (васа'ил), јер је то заправо масхлахат мурсхалах је прописана као средство подршке у остваривању циљева постојеће Схари'а Схари'а.
Као доказ томе, масхлахат мурсхалах могу пасти када се суоче са мафсадах (штета) је већи.

Разлике између јереси са стране порока
Разлике између страни јереси са пороком, као што су: Басиц забрани неморалних обично специфичних аргумената, и текст из Откривења (Кур'ан, Суннет) или ијма 'или кииас. За разлику од јереси, да је основ његове забране, аргументи су обично уобичајено и речи пророка, као и покривања макаасхидусисиарии'ах То Куллу бид'атин дхалаалах '(свака јерес је јерес).

 
Јереси одговара дисиари'аткан ствари, јер је заснована и јерес приписују религији. За разлику неморално, супротно ономе што је прописано, јер је то неморално је изнад вере, а не односе на њега, осим ако грешно је урађено како би привукао близу Богу, затим теркумпуллах у овој врсти неморала, потпредседник и јерес у време иста.
Однос између јерес порока
Сличност Бид'ах са грешницима: Оба су подједнако забрањено, одвратан у серијатског, а кривац је добио грех. Затим унесите у реалном јеретичке непослушност [види Ал-Итисхам 2/60]. Са овом прегледу, свака јерес је неморално, али није сваки неморална је јерес. И тераса тингкарт, није један од степена, јер, према консензусу учењака, грешници су били подељени у пороцима које могу да чине извршиоци невјернике, и неморал који су каба'ир (велики грех) и схагха'ир (мањи гријеси) [види Ал Јаваабул Каафи 145-150], као и јерес подељен на неколико нивоа.

Јерес, јерес џамија и Гхулув
Заправо стави слике гроб пророка саллаллаху алејхи ве селлем То у џамији или да имитира, је јерес и неправедно.

 
Посетите и стоје пред њом је јеретик и друге мункар јер олово човек да примените гхулув (вишак) против праведних људи и шире у глорификације пророка и апостола, као што Пророк саллаллаху алејхи ве селлем То, је забранио екстраваганцију у управљању религије, рекао је он.

 
"Останите далеко од вас гхулув (претерано) у (трчање) религије, јер је уништио људе пре него што су због своје прекомерне лебиханниа у (трчање) религија.". Осим тога, овај чин никада није објашњена пријатеља нити генерације после њих најбоље у вековима овог народа, када су живели у различитим земљама и далеко од Медини Ел-Мунавварах

Закон о Суфи верске посете гроба и Наменски Жртви Учитељском
Овај кемунгкаран и велико зло, јер иде на гробље је верска посета кемунгкаран, Посланик, саллаллаху То алејхи ве селлем је рекао: "Не покушавајте тешко путовање, осим на три џамије; Масјидку ово (у Посланикова џамија), Велика џамија и Акса џамија."

 
Уосталом, ближи станара из гробова са надзар и жртвовања, на благослов, молитве и тражи помоћ од њих, све ово је извући се, Аллаху.

 
Муслиман не треба молити да се становницима на гробљу, иако су становници гробу племенити попут апостола не треба питати за помоћ њима, јер не траже помоћ идолима, дрвеће и звезде. Игра јела и бубњева које намеравају да се приближи Аллаху ва Субханаху теала, ово представља неправедан јерес.

Прослава законске рођење Посланика у џамији
Муслимани не би требало да одржи прослави рођења пророка у ноћи између 12. Раби ал-аввал или друге ноћи, и не може бити добро организована прослава његовог родјења него Сав, за прославе рођендана, укључујући и иновација у религији, јер је Посланика саллаллаху То алејхи ве селлем никада није прославио рођендан током свог живота, али она ко предаје религију и сет-серијатског серијатског свог Господа, он никада није, такође је наредио, Кхулафа'ур халифа и пратилаца и таби'ин никада није учињено.
 
Дакле, са овим на уму да је прослава иновација, Посланик саллаллаху алејхи То савс је рекао: "Ко чини нешто ново у нашим пословима (у исламу) који нису (смернице) за њега, па је измишљена

Однос између Бид'ах Са Суннета

М смислу значења језика лугхави Суннета такође значи иновацију, јер Суннет буквално значи АТХ-тарика (пут), да ли је добро или лоше. Дакле, свако лице које је започео ствар која је на крају направио од стране многих људи после тога, онда се зове Сунна. [Погледајте Ал-Ал-Мунир Мисхбах 292].
Дакле, суннет и иновације у лугхави адалам истом значењу.Међу примерима употребе Суннета у смислу лугхави лафазх су речи пророка саллаллаху алејхи ве селлем То.
"Ко год је дао пример ислама са добар пример, онда ће добити награду (као што) наградити оне који га практикују касније, без умањујући своју награду уопште. А ко даје лош пример, онда нека сноси своју кривицу и грехе онима који га практикују после њега, без прејудицирања најмање од својих грехова "

Однос између Ибтида 'Са Ихдаатс
Ибтида 'Ихдатс и на језицима које деле заједничко порекло значења, која доноси нешто ново што није постојало раније. Што се тиче значења сиар'и, затим четири хадис пре показала да је јерес у складу са серијатског има два имена, "јеретицима и мухдатсат".То је само да је реч јерес се широко користи и што је обелодањено у послове (нешто) да диада Инвент и прекор у било које религије. Широко изражено у речима мухдатсат диада Инвент нешто тежа, како у питањима религије или други.Зато можемо да знамо, да ихдатс чешћи и раширеније него ибтида ', јер реч покрива све ихдатс диада смислити и осуду, како у питањима религије или другом, а затим свим актима греха и грешника у ихдатс дефиниције.

Значење Бид'ах У поређењу Лугхави И Сиар'и
Дефинисање јереси у очима језика (лугхах) су више заједничког него сиар'иниа значења. Између ова два значења имају општост и специфичност је апсолутна, јер сваки јерес у дефиницији јерес сиар'иииах лугхавиииах, али не и обрнуто, за неке сигурно тог проналаска или иновација лугхавиииах бића околностима које нису укључене у материјалу разумевање иновација у серијатског [Види Икхтидлаусх Схиратхил Мустаким 2/590].
Ако се каже да је апсолутна јерес, онда је то јерес се подразумева под хадиса "Свака иновација је заблуди", и иновација лугхавиииах није укључена, дакле у ствари јерес приписује длалалах сиар'иииах (лажно) и мардудах (одбијен).
Разумевање Бид'ах Према серијатског

Хадис од Џабир бин Абдуллах, Посланик, мир и благослов затвора алејхи Васаллам је рекао у кхутхбахниа: Заиста најбоље из књиге речи Божије је најлепша и вођство је вођство од Мухамеда и највише ружна ствар је нешто што диада измислио (у религији) и сваки од диада измишљен (у религији) је иновација и сваки новитет је јерес отпадништво и сетап је (где) у паклу "..

 
И ако је било јасно и са ових хадиса, да је Ал-бид'ах мубдатсах (диада Инвент нешто у религији), онда то захтева (нас) да се испита ибда смисао '(ковачнице у религији) у Суннету .

У троуглу Бид'ах разумевања говора

Значи нешто што се креира (одржана) без претходном примеру.Ово значење као реч Божију. "Реци:" Ја нисам први апостол међу апостолима ". Ово значење је такође садржан у речима анху Умара ". "У најбољем јерес".
Такође, другим речима Имами као имама Схафи'и, "Бид'ах је двострук, и јерес и јеретици који су беспрекорно, ако је потребно Суннет, онда је то добро, али ако напротив, онда је то срамно ". Ибн Рајаб је рекао, "садржан у речима Салаф се сматрају или део јерес је јерес у смислу језика. Није јеретик у смислу серијатског.
Неки примери Бид'ах Данас: Обожавање И такарруб Да Аллаху теала Субханаху Ва
Јерес, јерес се односе на поклоне, у овом тренутку доста. У основи то је таукиф сервис (ограничен на присуству и одсуству аргумента), па није нешто што је прописано у погледу богослужења, осим на основу.
Нешто што није категорисан као јеретичких аргумената, заснованих на речима пророка саллаллаху алејхи ве селлем То."Они који не практикују наше наређење да му је одбијен". Многа дела богослужења које је практиковано у овом тренутку, је легија, међу њима; Харден намера у молитви. На пример, читањем наглас. "Намеравам да се молим те и те јер Аллах теала".
Неки примери Бид'ах Данас: Прослава рођења Посланика поклапа са Месецом Рабиул аввал
Модерна јерес јереси-многих врста, са проласком времена, најмање науке, број позиваоца (проповедника) су позвани да се јереси и девијантности, и избијање тасиабух (имитира) онима који не верују, било у царинским питањима, као и њихове верске ритуале.Ово показује истину (чињенице) пророка саллаллаху алејхи ве селлем То. "Оно што ће пратити путеве пред вама", на пример, је: Обиљежавање рођење пророка саллаллаху То алејхи ве селлем је јерес, јер славље нема основу у књиге и Суннета и Салаф Салих, такође на делу и у узастопним генерацијамапретходни избори. Прослава рођендана пророка саллаллаху алејхи ве селлем То се јавља убрзо након четвртог века АХ.
Ставови према починиоци Манхај од Ахлус Суннета и Бид'ах демантовати актере у Бид'ах
Манхај их у овом случају на основу књиге и Суннета. Манхај стабилан и није у спору, у којој су први открили сумњиво, сумњиво од јеретика, а затим га негира (један по један).

 
А на основу књиге и Суннета, они изражавају обавеза држе учења Схари'а и обавезу да остави широк спектар иновација и ствари које се одржавају. Ахлус Сунном научници су издали пуно посла у том погледу.А у књигама Акеедах, они такође оповргава јеретика који се односе на веру и правници. Заиста, неки су писали ради специјално за њих.
Позадина Појава Бид'ах

Посланика саллаллаху То алејхи ве селлем је то објашњено у хадису Ибн Мас'уд Асхаба Аллаховог То анху, је рекао: Аллахов Посланик саллаллаху То алејхи ве селлем да направи линију за нас, онда је рекао: "Ово је начин Алаха", онда он да линије на десној и левој, а затим рекао: "А ово је неки начин изнад сваку улицу постоји Сатана који је увек позива (мушкарци) на пут".Ко окреће из књиге и Суннета, увек ће ударио улицама лажни и јеретички. Дакле, позадина која је довела до појаве иновација-иновација, све у свему гласи: незнању закона Ад-Дин, након страсти.

Дефинисање јереси, јереси и разне врсте закона-статута
Чин јереси у царини (навика); као новим открићима у области науке и технологије (такође укључује нове открића науке са разним врстама-). То је дозвољено (дозвољено), јер порекло свих обичаја (навика) су дозвољене.
 
Чин јереси у Ад-Деен (ислам) је харам, јер је у Деен је таукифи (не могу се мењати са променом); пророка саллаллаху То алејхи ве селлем рекао: "То значи: Они који имају нову ствар (донових) у наше послове није од таквих питања, онда акт буде одбијен (није прихваћена). " И у другом нарације каже: "То значи: Свака особа која учини дело који се не заснива на било који од нашег пословања, затим његова акција је одбачена.

Критеријуми Бид'ах
Разумевање иновације у сиар'и тренутку је да обожавају Аллаха са нечим што није дисиари'аткан Бог. Такође, могло би се рећи да је новитет је да обожавају Аллаха са нечим што се не приказује преко пророка саллаллаху алејхи ве селлем То ни четворице халифа.Закључен први дефиницију речи Аллаховом теала Субханаху ва "Да ли они имају било какве богове поред аткан Год менсиари 'то њихове религије није дозвољено да Аллаха". Док друга дефиниција закључити из речи пророка саллаллаху алејхи ве селлем То. "Нека вам чврсто држе Суннета суннахку и Кхилафат Ур Расхидун који примају смернице Гигитлах-суннет суннет је са мудрошћу., И нека вам остану далеко од ствари које диада нови проналасци"

Да ли Бид'ах Једини ефикасан у области богослужења, природа Бид'ах
Иновација је као што је поменуто преко пророка саллаллаху алејхи ве селлем То. "Нека вам остану далеко од ствари које диада нови изуми, као сваки нови предмет (у религији) је понуда 'Ах, било коју понуду' Ах био изопачен, и сваки је перверзни (где) у паклу".
Дакле, све јереси, и почетак и континуирано, кривац је крив, јер као што каже у хадиса Посланика, "(где) у паклу" Мислим да је грешка узрок за диадзаб у паклу. Због Расулуллан је упозорио свој народ против јереси, онда је разумљиво да је заиста штетно, јер пророк је назвао глобално и није посебно наведено, као у речима он је рекао: "Свака иновација је погрешно."
извор: хттп://алманхај.ор.ид

No comments:

Post a Comment