Monday, March 5, 2012

Haj dhe detyrim umren në Mekë të Arabisë Saudite, për një musliman

Haj dhe detyrim umren në Mekë të Arabisë Saudite, për një musliman

Haxhi është obligim për çdo musliman i cili mund të përballojë, si ekonomikisht dhe fizikisht.
Dhe kushdo që në mesin e muslimanëve që kurrë nuk kishte në jetën e tij kur ai ishte në gjendje të bëjë haxhin apo ajo hunks atëherë aikishte rënë në një mëkat kaq të madh, sepse Haxhi është një nga shtyllat e Islamit në mesin e atyre që janë në gjendje të bëjë atë, atëherë ai kishte kryer.
Sa për ata që me të vërtetë nuk mund të përballojë, ose fizikisht ose ekonomikisht, Islami nuk e ngarkuar popullin e tij, dhe kushdo që në mesin e muslimanëve të cilët e konsiderojnë Haj nuk është i detyrueshëm apo sunet, atëherë ai është jashtë Islamit,
Pas argumenteve të tij do detyrimi i një muslimani për haxhillëk:
Allahu i Lartësuar thotë:
ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا ومنكفر فإن الله غني عن العالمين
"Të bësh haxhin është një detyrë meshkujt detyrohen të All-llahut, që është (për), njerëz të cilët mund të përballojë udhëtimin në shtëpi. Kushdo që mohon (obligimet e haxhit), All-llahu është i Pasur (nuk kanë nevojë për asgjë) i botëve "(Sure Ali Imran: 97).
Si dhe hadithin e Ibn Umer radhiallahu anhu ka thënë: i Dërguari salallahu alejhi ue selam ka thënë:
بني الإسلام على خمس: شهادة ألا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله, وإقام الصلاة وإيتاء الزكاة, وحج البيت, وصوم رمضان
"Islami është ndërtuar mbi pesë raste: La ilahe il Allah testament dhe Profeti Muhamed, e falin namazin dhe japin zeqatin, haxhin në Shtëpinë e, dhe agjërimin e Ramazanit." (Transmetuar nga el-Buhari, nr 8 dhe asnjë musliman 16..)
Dhe nga Ebu Hurejrah radiallahu radhiallahu: Profeti salallahu alejhi ue selam berkhutbah dhe ai tha:
يا أيها الناس قد فرض عليكم الحج فحجوا. فقال رجل: أفي كل عام يا رسول الله? فسكت حتى قالها ثلاثا, فقال: لو قلت: نعم, لوجبت ولما استطعتم
"O ju njerëz, Ajo ka qenë përshkruar për ju atëherë berhajilah shtegtimin tuaj. Pastaj nuk është ai që pyeti, "Çfarë kërkohet çdo vit, oi Dërguari i Allahut?" Ai pastaj ra në heshtje. Deri një person kërkohet të tretën herë ai u përgjigj, "Nëse unë them 'po' atëherë ajo do të jetë një pelegrinazh të detyrueshme çdo vit dhe ju patjetër nuk do të jetë në gjendje të bëjë atë." (Transmetuar nga Muslimi, nr. 1337)

Argumenti i mësipërm tregojnë qartë detyrimin për çdo mysliman haxhit,Mund të kemi të gjithë një ditë të jetë në gjendje për të kryer detyrat tona në këtë kohë një, një ose më shumë në jetën tonë, me lejen e All-llahut
Teprica punës umren
Si privilegjin e Haxhit, të umren shërbimit ka edhe tepërt. Edhe umren pelegrinët shpesh të referuara si e vogël si ajo është një foto e zbatimit të Haxhit në një shkallë të vogël. Umren është një nga virtyti më i rëndësishëm është për të eliminuar varfërinë.Sepse umren përmbante një përpjekje shumë të madhe. Edhe ata që mund të kryejë umren është tashmë nga varfëria. Në fakt ka shumë hadithe të shumta që flasin në lidhje me përparësitë e ta bërë umren.
Midis tyre janë:A. Duke qenë një mysafir i PerëndisëNë Ulumuddin e Ihja së, RA Abdilah bin Xheriri transmeton se Profeti Muhamed ka thënë, se:"Mysafirët e Zotit janë tre grupe, përkatësisht ato që pelegrinazhi, dhe luftimet berumrah"
2. Shpërblimi dyfishuarEbi Hurejra RA Ebu Suhail dëgjuar duke thënë se Pejgamberi savs ka thënë në haxhin lamtumirës 'to Mekë:"Pelegrinët dhe umren janë mysafirët e Allahut subhanehu ve teala. Ai do të përmbushë atë që ata kërkojnë, për të dhënë atë që ata ishin duke u lutur, kompensuar ata për atë që ata shpenzojnë dhe dyfishin e një për të të jetë një milion dirhemë dirham "(el-Fakily, Muhamed Ibn Ishak)
3. Nëse nuk solli në llogarinë umren vdekjes SotNë Ulumuddin e Ihja së, të quajtur Profeti Muhamed ka thënë, se:"Ai i cili doli për të kryer haxhin, apo umren pastaj vdes, atëherë efektin e saj shpërblim dhe pelegrinazhin berumrah në Ditën e Ringjalljes. Dhe kushdo që vdes në një vend të shenjtë, pastaj më vonë ai nuk ishte i ndjekur penalisht dhe as sjellë në konsideratë, por tha: `Shkoni në qiell '"
4. Vetëm të shpërblejë për të Ramazanit ta bërë umren me haxhinNë Sahih Muslim Transmetohet nga Ibn Abbas RA, që Profeti Muhamed ka thënë këtë:"Kryerja ta bërë umren gjatë Ramazanit Haxhit ndeshje"
5. Mëkatojnë dhe eliminimin e varfërisëNë Ibn Maxhe, RA Umeri ka transmetuar se Profeti Muhamed ka thënë se synon të:"Haxhi dhe umren Perturutkanlah mes, për turutnya ja njëpasnjëshme në mes tyre do të eliminojnë varfërinë dhe mëkatet, adhurimi Kir (zjarri nyalaan në një farkëtar), i cili largon papastërtitë e hekurit"
6. Edhe pse kërkohet një herë (nëse gjendje)Umren është bërë obligim edhe për njerëzit një herë në jetë nëse ata mund të përballojë. Edhe pse nuk është e nevojshme megjithatë Mekasit vetëm të kryejë haxhin vetëm umren. Allahu thotë në suren El-Bekare: 196 që do të thotë:"E kryenie haxhin dhe umren kerana Zotin"Kështu bëri Ibn Umeri ra se i thënë:"Askush përveç Haxhit kërkuar një kohë të lartë dhe të ta bërë umren" (Buhariu)
7. Eliminimi i MëkatitNë historinë e Al-Buhari, Rasululluh savs ka thënë që do të thotë:"Një prej adhurimit ta bërë umren ta bërë umren kështu derisa tjetri është një fuser (mëkat) në mes. Pelegrinët ishin që nuk kishin fëmijë, përveç qiellit Mabrur "

Organizata bamirëse të tilla si shpërblim për haxhillëk ose berumrohBy: Ustadz Abu Yahya Badrusalam, LC
A. Shko në xhami për t'u lutur në një gjendje të pastërtisë.Nga Ebu Umamah, alejhi selam e-lAllahu alejhi ka thënë: "Kush është lutjet e detyrueshme nga të shpërblim si haxh. Dhe kush është jashtë për t'u lutur dluha dhe nuk ka qëllimin për të, atëherë si shpërblim ta bërë umren shpërblim ". Transmetuar nga Ebu Daudi dhe dihasankan nga Sheikh Albani.
2. Shkojnë në xhami për të kërkuar ose për të mësuar shkencën.Nga Ebu Umamah, alejhi selam e-lAllahu alejhi ka thënë: "Kush është duke shkuar në xhami nuk ka asnjë qëllim përveçse për të studiuar ose dhënë mësim, atëherë shpërblimi është si shpërblim e përsosur e Haxhit pelegrinazhit." HR Thabrani shoh targhib autentike nuk ka 86.
3. Shubuh lutjet me xhemat pastaj ulet dhikrit deri në agim dhe pastaj fali dy rekate.Nga Enes bin Malik, alejhi selam e-lAllahu alejhi ka thënë: "Kush është lutja e mëngjesit me xhemat pastaj ulet dhikrit deri në agim, pastaj fal dy rekate, atëherë si shpërblim Haxhit dhe shpërblimi ta bërë umren përkryer të përsosur të përsosur."Tirmidhiu dhe dihasankan nga Sheikh Al-Banit.Dhe dy rekatet e cila është dy rekate dluha zahir, bazuar në hadithin e Ebu Hurejres, alejhi selam e-lAllahu alejhi ka thënë:"Unë do të le një kthim më të shpejtë dhe shpërblim më të madh? Dikush Berwudlu që shkoi në xhami dhe në lutjen e mëngjesit e ndjekur nga namaz Duha .. (Transmetuar nga Ebu Alhadits Ya'la dhe është klasifikuar si sahih nga shejh Albani në Sahih Targhib nr 669)
4. Berumroh në ramadlan.Nga Enes bin Malik, alejhi selam e-lAllahu alejhi tha: "ta bërë umren në muajin e pelegrinazhit me ramadlan si". HR Thabrani dhe është klasifikuar si sahih nga Sheikh Al Banit.

Pesë arsye të mira për të rezervoni një dhomë hoteli gjatë Haxhit dhe umren udhëtim në Arabinë Saudite në Agoda.

Pesë arsye të mira të rezervoni një dhomë hoteli gjatë Haxhit dhe umren udhëtime për qytetet e Mekës, Medinës, Jeddah dhe qytete të tjera në Arabinë Saudite me Agoda klikoni mbi reklama në anën e majtë (djathtas) ose në fund të këtij neni ose në një blog të tillë aetikel listuara më poshtë janë:


 
Më shumë se 170,000 hotele nëpër botë - më tepër janë shtuar çdo ditë
 
Besuar nga më shumë se 4.000.000 konsumatorë të kënaqur
 
1.2 milion + hotel shqyrtim Agoda klientët çdo vit
 
Më shumë se 1.000 netë pa çliruar çdo ditë me pikë shpërblim
 
Me disponueshmërinë në më shumë se 22.000 qytete në mbarë botën
12 Hotele gjetur në Mekë Qendra e Qytetit, 12 Available

 
iUSD 293për një natë Moevenpick Hotel dhe qëndrimit Haxheri Tower MekkeAbraj Bait Al e mbretit Abdul Aziz P.O. Gate Box 17 700, Meka / Makkah 8.1based Sporte 21 955 në 86 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraE vendosur në zemër të fesë së Mekës, 5-star hotel luksoz që ofron dhoma elegante, apartamente dhe apartamente banimi, i projektuar posaçërisht për të ftuar për ...Ky vend është i afërt për të, pazar Haram dhe ngrënie. Hoteli është i pajisur me një sistem të shëndoshë që mund të dëgjoni Azan dhe lutje nga Xhamisë së Madhe ...Zahrul, Malajzia 9 shkurt, 2012


 
iUSD 547për një natë Meke Hilton KullatPO Box 844, Meka / Makkah Sporte 8.5based më 66 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraMe 599 dhoma, kjo pronë i ka të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që ju do të presim nga një hotel 4 yje. Guests do të gjeni një DVD / CD, lojtar aneks kuzhine film, në pritje in ..Mëngjesi rezerva janë të vërteta dhe të mahnitshme ...Abdulnasser, Katar 27 dhjetor 2011


 
iUSD 1067Raffles Makkah Pallati natënP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Meka / Makkah 21 955 Madh 9.5based më 7 shqyrtime

  
Hotel Area: Downtown Meka Wi-FiSecila nga 209 dhomat në 5-star hotel ka një objekteve të mirë superiore. Çdo dhomë në hotel ofron mysafirët ajer te kondicionuar, Dhoma Jo duhanit, bathrobes. Dyqan kafeje, ...shumë e re dhe kjo është shtatë yjet dhe unë rekomandoj të gjithë që dëshiron të shkojë në ommra për të marrë vetëm një hotel në këtë ...Ahmed, Emiratet e Bashkuara Arabe Jan 15, 2012


 
iUSD 53për një natë Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Rruga Al Hafayer POBox 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 6.0based mbi mesataren në 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga hotelet 381 guestrooms, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në Mysafirë pikiran.Para do të gjeni Televizioni, dhoma Jo Smoking, minibar pritjes në çdo ...

 
iUSD 293për një natë Hilton Hotel MekkePO Box 844, Meka / Makkah Sporte 8.9based më 21 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një tavolinë, tharëse flokësh, në shtëpi filma, si dhe pajisje të tjera. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime përfshijnë objektet takim, dyqane, ...shërbim dhe vetëm para një Ka 'bah ...Syafuan, Indonezia 21 shkurt 2012


 
iUSD 154për një natë Bardhë Palace HotelAl Shamia, Meka / Makkah 2.0based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë përfshira në të gjitha dhomat, TV dush dush, të veçantë dhe, Vaskë mini bar. Lavanderi / pastrim i thatë, dyqan, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni ...

 
iUSD 347për një natë Mekke Royal Clock Tower Një Hotel FairmontMbreti Abdul Aziz Endowment, Meka / Makkah Sporte 8.4based më 15 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë hekurosje bordet, tharëse flokësh, në dhomë të sigurt, tavolinë në çdo dhomë. , Restorant lavanderi shërbim / pastrim kimik, 24 orë shërbim dhomë janë disa shtesë ...shuplakë e madhe, pamje Qabja ishte e bukur ...Reem, Kuvajti Jan 17, 2012


 
iUSD 203për një natë Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Meka / Makkah, mesatarisht. 5.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraÇdo gjë për të bërë hotel është përqëndruar rreth përvojës mysafir, duke siguruar rehati dhe relaksimit. Al Hotel rezervime Shohada në Mekë / Makkah thjeshtë nëpërmjet të sigurtë tonë ...

 
iUSD 1333për një natë Al Maqam Strehimi Center HotelAjyad Street, Meka / Makkah 3.7based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një dush, kafe / çaj, satelit / kabllo TV, depozitave kuti të sigurisë dhe objekteve të tjera. Për rehati dhe komoditet të ftuar, ju do të gjeni edhe lavanderi ...

 
iUSD 24për një natë Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 3.8based marrë më 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni satelit / kabllo TV, mini bar, ajer te kondicionuar. Për të bërë të ftuarit të ndihen më të plotë, Meka / Makkah hotel ofron një qendër biznesi, ...

 
iUSD 227per Dar Al nate Eiman Royal HotelAjyad Street, Meka / Makkah Sporte 8.4based më 19 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTavolinë, në bar dhome, mini, tharëse flokësh janë ndër lehtësitë ftuarit do të gjeni në çdo dhomë. Hoteli krenohet me një shërbim restorant, Lavanderi / Pastrim kimik, ruajë, si pjesë e ...Shumë clost në Haram, shërbim, shumë vende të ushqimit dhe dyqane ...Hajtham, Kanada 13 dhjetor 2011


 
iUSD 293për një natë Al Merve Rayhaan nga Rotana Hotel MekkeAbraj Bait Al, Ajyad Street, Meka / Makkah Very Good 7.9based më 20 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraFeatured në çdo dhomë, në mesin e pajisje të tjera, tharëse flokësh, hekurosje e Bordit, tavolinë, bathrobes. Karakteristika të tjera në hotel të përfshijë shërbimin e restorant, Lavanderi / pastrim kimik, 24 orë ...

10 hotele janë gjetur pranë Xhamisë El-Mesxhid el-Haram (brenda 1 km), 10 Available

 
iUSD 1067Raffles Makkah Pallati natënP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Meka / Makkah 21 955 (0.26 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Great 9.5based më 7 shqyrtime

  
Hotel Area: Downtown Meka Wi-FiSecila nga 209 dhomat në 5-star hotel ka një objekteve të mirë superiore. Çdo dhomë në hotel ofron mysafirët ajer te kondicionuar, Dhoma Jo duhanit, bathrobes. Dyqan kafeje, ...shumë e re dhe kjo është shtatë yjet dhe unë rekomandoj të gjithë që dëshiron të shkojë në ommra për të marrë vetëm një hotel në këtë ...Ahmed, Emiratet e Bashkuara Arabe Jan 15, 2012


 
iUSD 293për një natë Hilton Hotel MekkePO Box 844, Meka / Makkah (0.27 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.9based on 21 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një tavolinë, tharëse flokësh, në shtëpi filma, si dhe pajisje të tjera. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime përfshijnë objektet takim, dyqane, ...shërbim dhe vetëm para një Ka 'bah ...Syafuan, Indonezia 21 shkurt 2012


 
iUSD 227per Dar Al nate Eiman Royal HotelAjyad Street, Meka / Makkah (0.28 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Sporte 8.4based më 19 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTavolinë, në bar dhome, mini, tharëse flokësh janë ndër lehtësitë ftuarit do të gjeni në çdo dhomë. Hoteli krenohet me një shërbim restorant, Lavanderi / Pastrim kimik, ruajë, si pjesë e ...Shumë clost në Haram, shërbim, shumë vende të ushqimit dhe dyqane ...Hajtham, Kanada 13 dhjetor 2011


 
iUSD 1333për një natë Al Maqam Strehimi Center HotelAjyad Street, Meka / Makkah (0.31 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Pranueshëm 3.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë një dush, kafe / çaj, satelit / kabllo TV, depozitave kuti të sigurisë dhe objekteve të tjera. Për rehati dhe komoditet të ftuar, ju do të gjeni edhe lavanderi ...

 
iUSD 293për një natë Moevenpick Hotel dhe qëndrimit Haxheri Tower MekkeAbraj Bait Al e mbretit Abdul Aziz P.O. Gate Box 17 700, Meka / Makkah 21 955 (0.32 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.1based on 86 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraE vendosur në zemër të fesë së Mekës, 5-star hotel luksoz që ofron dhoma elegante, apartamente dhe apartamente banimi, i projektuar posaçërisht për të ftuar për ...Ky vend është i afërt për të, pazar Haram dhe ngrënie. Hoteli është i pajisur me një sistem të shëndoshë që mund të dëgjoni Azan dhe lutje nga Xhamisë së Madhe ...Zahrul, Malajzia 9 shkurt, 2012


 
iUSD 347për një natë Mekke Royal Clock Tower Një Hotel FairmontMbreti Abdul Aziz Endowment, Meka / Makkah (0.33 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Sporte 8.4based më 15 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë gjitha dhomat kanë hekurosje bordet, tharëse flokësh, në dhomë të sigurt, tavolinë në çdo dhomë. , Restorant lavanderi shërbim / pastrim kimik, 24 orë shërbim dhomë janë disa shtesë ...shuplakë e madhe, pamje Qabja ishte e bukur ...Reem, Kuvajti Jan 17, 2012


 
iUSD 293për një natë Al Merve Rayhaan nga Rotana Hotel MekkeAbraj Bait Al, Ajyad Street, Meka / Makkah (0.33 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) Very Good 7.9based më 20 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraFeatured në çdo dhomë, në mesin e pajisje të tjera, tharëse flokësh, hekurosje e Bordit, tavolinë, bathrobes. Karakteristika të tjera në hotel të përfshijë shërbimin e restorant, Lavanderi / pastrim kimik, 24 orë ...

 
iUSD 547për një natë Meke Hilton KullatPO Box 844, Meka / Makkah (0.38 milje nga Al-Xhami el-Haram Xhamia) Sporte 8.5based on 66 shqyrtime

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraMe 599 dhoma, kjo pronë i ka të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që ju do të presim nga një hotel 4 yje. Guests do të gjeni një DVD / CD, lojtar aneks kuzhine film, në pritje in ..Mëngjesi rezerva janë të vërteta dhe të mahnitshme ...Abdulnasser, Katar 27 dhjetor 2011


 
iUSD 154për një natë Bardhë Palace HotelAl Shamia, Meka / Makkah (0.69 milje nga el-Xhami el-Haram xhami) Pranueshëm 2.0based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraTë përfshira në të gjitha dhomat, TV dush dush, të veçantë dhe, Vaskë mini bar. Lavanderi / pastrim i thatë, dyqan, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni ...

 
iUSD 203për një natë Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Meka / Makkah., (0.83 milje nga el-Xhami el-Haram Xhamia) mbi mesataren 5.7based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Qyteti i Mekës qendraÇdo gjë për të bërë hotel është përqëndruar rreth përvojës mysafir, duke siguruar rehati dhe relaksimit. Al Hotel rezervime Shohada në Mekë / Makkah thjeshtë nëpërmjet të sigurtë tonë.
21 Hotelet gjenden në Medine / Medina, 1 Available

 
iUSD 240për një natë Hilton MedineMbreti Fahd Road P.O. Al Madina Box Mounawara 3939, Medina / Medina Very Good 8.0based më 10 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni të gjitha objektet më të mira në secilin nga 340 dhoma në hotel 3 yje. Çdo dhomë tharëse flokësh, tavolinë, ajer te kondicionuar, gazeta e përditshme. Ajo ...Vendndodhja pranë, dhoma Nabawi rehatshme ...Zahrul, Malajzia 5 shkurt 2012


 
iUSD 107për një natë Villa në MedinëNorth Central Area, Medina, Arabia Saudite, Medina / Medina Very Good 7.7based më 12 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni Dhomat jo Pirja e duhanit, në vend të sigurt, bordi hekurosje, tavolinë. Kati i Ekzekutiv, ashensor, 24 orë shërbim dhomë janë disa nga comforts shtesë që ju do të ...Rregullta e të pastra. Pranimi flet gjuhën angleze arsyeshme ...Syed, Kanada shkurt 15, 2012


 
iUSD 1813për një natë Hotel Al Medine CromWest Zona Qendrore, Medina / Medina Fun 6.6based në 3 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni tharëse flokësh, gazetë të përditshme, në dhomë të sigurt në çdo kamar.Selain pritjes dhomë, pronë në Medine / Medina ka një shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, kati ekzekutiv, i ...

 
iUSD 127për një natë Al Ansar Artë HotelPërballë xhamisë së shenjtë, Northern Zona Qendrore, Medina / Medina e re!Rishikimi vjen më shpejt
  
Hotel Area: Medina City CenterVend i përshtatshëm, një staf i përkushtuar dhe e kursit të parë objektet e bëjnë këtë hotel një të preferuar në mesin e udhëtarëve. Bëni një rezervë në Ansar Al Artë Hotel Medina / Medine lehtë ...

 
iUSD 133Medine Marriott Hotel për një natëMbreti Faisal Street, Western Provice, Medina / Medina Mirë 7.3based më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Medina City CenterGuests do të gjeni ajer te kondicionuar, Dhomat Jo Smoking, Televizioni pritur në çdo dhomë. Restorante, dyqane, 24 orë shërbim dhome, Qendra Business janë disa nga comforts shtesë që ju do të ...

 
iUSD 160Dyar për një natë Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina e re!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion Dhomat e jo pirjen e duhanit, gazeta Daily, tharëse flokësh.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë restorant, ashensor, dhomë 24 orë ...
47 Hotele gjetur në Jeddah, 3 Available

 
iUSD 184për një natë Al Hamra Hotel Menaxhuar nga PullmanRrugë palestinez, PO Box 7375, Jeddah Mirë 7.0based më 8 komente

  
Zona Hotel: Rajonal FalastinTë përfshira në tërë shtëpinë dhoma, bordi hekurosje, dhoma jo duhanit. 24-orë shërbim në dhomë, restorantet, dyqanet janë disa nga comforts shtesë që ju do të gjeni në Jeddah ...

 
iUSD 97për një natë Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelMbreti Khaled Shën PO Box 6582 Mekën Road, Jeddah 5.8based mbi mesataren më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterTë gjitha dhomat funksion në vend të sigurt, hekurosje e Bordit, gazetë ditore, ajer te kondicionuar dhe objekteve të tjera.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë një qendër biznesi, objektet e takimit, i ...Vendndodhja - përsosur për udhëtarët e biznesit ...Norhanirus, Malajzia 6 shkurt 2012


 
iUSD 280për një natë Jeddah Hilton HotelAl Corniche rrugë, PO Box 21 362 128 428 jeddah al Shati qarkut nga mbretëria e Arabisë Saudite, Jeddah Very Good 7.7based më 25 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah rrethinatGuests do të gjeni të gjitha objektet më të mira në secilin nga 388 dhoma në 5-yll dhomë hoteli ka një populer.Semua tavolinë, bathrobes, në shtëpi filma, dhoma jo pirjen e duhanit, si dhe ...

 
iUSD 232për një natë Radisson SAS Mbretërore Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Very Good 7.7based në 5 shqyrtime

  
Zona Hotel: Një Nahdah zonëPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion Dhomat e jo pirjen e duhanit, gazeta Daily, ac. Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim 24-orësh dhomë, ...

 
iUSD 427Palisandër Corniche Hotel për një natëCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Sporte më 8 komente

  
Zona Hotel: Te tjeraSecila nga 127 dhomat në 5-star hotel të dy kanë objekte superiore. Të përfshira në të gjitha TV dhoma, qasje në internet - pa tel, në dhomën, qasje në internet - ...

 
iUSD 267për një natë Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Fun 6.8based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontGuests do të gjeni në vend të sigurt, tavolinë, ajer te kondicionuar pritjes në çdo dhomë. Gjithashtu mund të gjenden në restorant hotel, objekteve takim, dyqane. Hoteli ofron superior ...

 
iUSD 257për një natë Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra Qarkut, Jeddah Sporte 8.3based më 8 komente

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontSecila nga 226 dhomat në këtë hotel me 5 yje të ketë të gjitha comforts dhe banjë në karakteristikat rumah.Beberapa ju do të gëzojnë jeni flokeve tharëse, Internet Access - LAN, ajrit ...

 
iUSD 147për një natë Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Very Good 8.0based më 12 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga guestrooms hotelit 292, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në karakteristikat pikiran.Beberapa ju do të gëzojnë të kondicionuar, Internet Access - LAN, ...vend shumë i përshtatshëm dhe objekteve të mira të biznesit ....David, Australi Jan 14, 2012


 
iUSD 74për një natë Golden Tulip Hotel JeddahAeroporti Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Arabia Saudite, Jeddah marre 5.0based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: AeroportiKëmbë është një pronë në qendër moderne Jeddah, lëvdatë një shumëllojshmëri e objekteve të përshtatshëm. Hoteli ka një vend ideal për turistët, të ngushtë për në plazh dhe vetëm ...

 
iUSD 547për një natë Waldorf Astoria Kasr el SharqCorniche Veriut Road, Jeddah Sporte 8.8based në 2 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterNëse në biznes ose pushime, secili prej 38 dhomave në 5-yll pronës, Astoria Waldorf Kasr Al Sharq është projektuar për të ndihmuar mysafirët pushojnë në rehati dhe dhomë gaya.Setiap qasje në internet ...

 
iUSD 213për një natë Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Very Good 7.8based më 14 shqyrtime

  
Hotel Area: Jeddah City CenterUluni mbrapa dhe relaksohuni në një nga hotelet 124 guestrooms, të gjitha të dizajnuara me mysafirët rehati në pikiran.Untuk bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat funksion në flokët dhomë, ...

 
iUSD 106për një natë Kuq e Detit Palace HotelMbreti Abdulaziz Road PO Box 824 21 421 Jeddah Arabia Saudite, Jeddah Mirë 7.0based më 7 shqyrtime

  
Zona Hotel: AeroportiÇfarë një hotel të mirë për përdorim si një bazë për të shqyrtuar nga Jeddah Kuq e Detit Hotel Palace, të vendosura të drejtë në zemër të qytetit? Kjo pronë është një vend ideal për shopaholics, të vendosura ...

 
iUSD 129për një natë Makarim Fshatit AnnakheelNë veri të urrejnë, Jeddah Fun 6.5based më 6 komente

  
Zona Hotel: Te tjeraÇdo dhomë dush, ballkon / tarracë, mini bar, satelit / kabllo TV.Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, dyqan, objektet takim, ...

 
iUSD 138për një natë Ramada Hotel Kontinental JeddahPalestina Street, Jeddah 21 472 Very Good 7.7based në 5 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraÇdo dhomë në hotel ofron miqve të dush, televizion, dhoma jo duhanit. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë restorante takimit, ...

 
iUSD 92Apartament per nate ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Kurejshitët Bridge Road, Fun Jeddah 6.2based në 3 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraPër të bërë të ftuarit të ndjehen rehat, të gjitha dhomat kanë televizor, ajer te kondicionuar, hekurosje bordit. Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë ashensor, qendra biznesi, dhomë 24 orë ...

 
iUSD 240për një natë ELAF Jeddah Kuq Mall Detit HotelCorniche Road, Jeddah Sporte 8.8based më 7 shqyrtime

  
Zona Hotel: Te tjeraTë gjitha dhomat kanë tharëse flokësh gazetë, të përditshme, ajer te kondicionuar, hekurosje bordit në çdo dhomë.Karakteristika të tjera në hotel përfshijnë shërbim lavanderi / Pastrimi thatë, takim ...

 
iUSD 79për një natë Festa Jawad Al Al AbyadPrince aferdita Rruga (Siteen Street), New Jeddah!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraDisa nga karakteristikat që ju do të gëzojnë jeni satelit / kabllo TV, banjo, dhoma jo duhani, dush. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë sigurinë e ...

 
iUSD 91per Rest nate Inn Suites Hotel llohëMbreti Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Rishikimi vjen më shpejt
  
Zona Hotel: Te tjeraTë përfshira në të gjitha dhomat me ajër të kondicionuar dush dhe vaskë, satelit / kabllo TV. Për të bërë çdo mysafir është më i plotë, Jeddah hotel ofron, ashensor shërbim dhomë, ...

 
iUSD 67per Hotel nate suita SanamRrethe komerciale, Jeddah Great 10.0based në 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Te tjeraGuests do të gjeni dërrasën për hekurosje, tavolinë, tharëse flokësh pritjes në çdo dhomë. Guests do të gëzojnë objektet hoteliere dhe shërbime, duke përfshirë në ashensor hapësirës, ​​restorant 24 orë ...

 
iUSD 93për një natë Bhadur Resort JeddahObhor veri, Jeddah 3.0based marrë më 1 shqyrtim

  
Zona Hotel: Te tjeraNuk janë televizioni, vaskë, ajër i kondicionuar në çdo dhomë të pajisur mirë hotel. Ajo përmban një restorant, Room Service, sigurisë kuti e depozitave, qendër biznesi, Jeddah ...

 
iUSD 479për një natë Park Hyatt Jeddah Marina Club dhe Spa HotelAl Hamra Qarkut, Southern Corniche, Fun Jeddah 6.7based në 2 shqyrtime

  
Zona Hotel: Zonat WaterfrontÇdo dhomë është ajër të kondicionuar, dhoma jo duhani, tavolinë. Hotel shkëlqyer në Jeddah gjithashtu ka një shërbim 24-orësh dhomë, dyqanet, objektet takim. Objektet për rekreacion.
info më shumë në gjuhë të tjera në një weblog shih më poshtë:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

No comments:

Post a Comment