Monday, February 27, 2012

Dërgo, para transferimit të parave, të paguajnë dhe paguhen online duke përdorur llogari PayPal nëpërmjet adresë e-mail

Dërgo, para transferimit të parave, të paguajnë dhe paguhen online duke përdorur llogari PayPal nëpërmjet adresë e-mail

PayPal është mënyra më e sigurt, më të lehtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Zgjidhjet Online pagesës me më shumë se 153 milionë llogari në mbarë botën

PayPal është mënyra më e sigurt, më të lehtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Ky shërbim i lejon askënd që të paguajë në çdo mënyrë që preferoni, duke përfshirë kartat e kreditit, llogaritë bankare, të PayPal Smart lidhin apo balancimit llogari, pa ndarjen e informacionit financiar.
PayPal është bërë shpejt një udhëheqës global në zgjidhje e pagesave online me më shumë se 153 milionë llogari në mbarë botën. Në dispozicion në tregjet 190 dhe 24 monedhave në mbarë botën, mundëson ecommerce PayPal globale duke e bërë pagesat e mundshme nëpër vende të ndryshme, të monedhave dhe gjuhëve.
PayPal ka marrë më shumë se 20 çmime për përsosmëri nga industria e internetit dhe komunitetit të biznesit, më së fundi 2006 Award për Best Webby Site Shërbimeve Financiare dhe Çmimin e vitit 2006 Popullore Webby zërin për të mirë Faqes Shërbimeve Financiare.
E vendosur në San Jose, Kaliforni, PayPal u themelua në vitin 1998 dhe ishte fituar nga eBay në vitin 2002.

Dëshiron të regjistrohesh vizita PayPal:https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7W
info më shumë:
http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/2012/02/paypal-is-safer-easier-way-to-pay-and.html

Ose viziton një nga web faqen time më poshtë dhe klikoni logon PayPal:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com/ (EKONOMI)

No comments:

Post a Comment